Saznajte ko su predavači XII Foruma hotelijera

04. Novembar 2015
Saznajte ko su predavači XII Foruma hotelijera

3K: Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju će pokušati da razreše ugledni GM-ovi hotela sa međunarodnom reputacijom i GM-ovi nezavisnih hotela, kao i konsultanti, profesori univerziteta, predstavnici resornog ministarstva, fokusirajući se istovremeno i na hotelske lance i nezavisne hotele...

Dobra tema i još mnogo zanimljivih promocija, performansa, proglašenje novih “ambasadora dobre usluge”, formiranje elitnog kluba globalno najveće i najstarije organizacije lidera u turizmu Skål International – samo su neki od razloga da 19. novembra u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" na XII Forumu hotelijera, sa međunarodnim učešćem, budete deo jedne avangardne hotelijerske priče koja baš zato što je po meri hotelijera i traje već više od 12 godina!

Na usavršavanju zlatne formule uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu sažetu u 3K – u kojoj počasno mesto pripada Kvalitetu, Konzistentnosti i Konkurentnosti, a čiji je zajednički imenitelj STANDARDIZACIJA – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa, sa nama će 19. novembra raditi mnogi ugledni hotelijeri i predstavnici uspešnih kompanija, među kojima: Josipa Jutt Ferlan – GM hotela "Double Tree by Hilton" - Zagreb, Thomas Swieca, GM hotela "Radisson Blu Old Mill" – Beograd, Dragan Todorović, direktor Hotela "Izvor" – Aranđelovac, Jelena Šuleić, GM hotela "Moskva" - Beograd, Živorad Vasić - GM Hotela "Crowne Plaza" - Beograd, Ivan Vitorović - izvršni direktor "Mona Hotel Management", prof. dr Ljiljana Kosar, profesor Visoke hotelijerske škole u Beogradu, Milica Marković, pre-opening manager hotela "Saint Ten" – Beograd, Rade Samčević, direktor i glavni konsultant u agenciji HT, Mirko Gavrilović, direktor sertifikacije u vodećoj svetskoj kompaniji za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju - SGS, prof. dr Predrag Vujović, direktor agencije za odnose s javnošću P.R.A. nosilac najveće nagrade u oblasti odnosa sa javnošću Golden World Award for Excellence International Public Relations Association…

Specijalne gošće Foruma, sa atraktivnim i pomalo provokativnim temama koje će otvoriti neka zanimljiva saznajna i poslovna područja, su Sandra Drinčić, međunarodni Feng Shui & Space Clearing stručnjak i predavač, čija će tema “Feng Shui u hotelijerstvu” za mnoge biti pravo otkrovenje, i Jeannine Litmanowicz iz Tel Aviva, organizator “tailor made” putovanja za bogate Jevreje, koja je u traganju za neobičnim, atraktivnim destinacijama za svoje klijente – stigla i u Srbiju, radoznala da je upozna, oseti svim čulima i tu jedinstvenu emociju prenese svojim V.I.P. klijentima. Istovremeno, nastojaće da učesnike Foruma, na svoj šarmantan način, anegdotski, sa mnogo živopisnih detalja, upozna sa svojim klijentima, njihovim specijalnim zahtevima, ali pre svega standardima koje podrazumevaju i očekuju od hotela u kojima odsedaju.  

Kao i ranije, biće tu još mnogo uglednih gostiju, predstavnika hotelske industrije, prateće privrede i akademske elite. Biće to prilika za druženje, B2B susrete, ekskluzivne prezentacije, poput prve javne prezentacije elitnog hotela “Tornik” – Zlatibor, najvećeg hotelskog projekta kompanije "ALCO Group" u 2016. godini, i prezentacije projekta studenata beogradskog Ekonomskog fakulteta pod nazivom “Belgrade Backstage Hotel”, koji je ove godine osvojio prvu nagradu na međunarodnom takmičenju studenata hotelijerstva u Zagrebu. Iznenađenje će biti i atraktivni performansi, koji će pokrenuti najdublje emocije i izazvati nepodeljene simpatije svih učesnika Foruma. Iz bogatog programa treba izdvojiti i proglašenje “Ambasadora dobre usluge” za 2015. godinu i reaktivaciju Skål kluba Beograd, čime će se Srbija  ponovo povezati sa najstarijom i najvećom svetskom organizacijom lidera u turizmu - "Skål International". Zaista mnogo razloga zbog kojih treba da nam se pridružite 19. novembra u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" i budete deo jedne ozbiljne avangardne hotelijerske priče, koja baš zato što je po meri hotelijera i traje duže od 12 godina!

Organizatori XII Foruma hotelijera su Redakcija časopisa "Turistički Svet", Udruženje za turizam Privredne komore Srbije i Univerzitet Singidunum.

Prijave i više informacija o Forumu - OVDE.    

Dokumenti za preuzimanje

Program XII Foruma hotelijera
Preuzmi PDF

Poslednji komentari

Veca
Utorak , 10.11.2015. 20:27h
Preporuka:
0
+
0
-
A gde je tu gospodin Genov? I njemu je mesto u ovoj druzini strucnjaka. I zasto mnogi njegovi odlicni predlozi nisu sastavni deo Zakona o turizmu? Ima jos mnogo vrednih i strucnih kadrova hotelijerstva koji ne mogu iz nekih cudnih razloga doci do izrazaja pa time mnogo gubi hotelijerstvo kao i turizam Srbije.

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...