Fejsbuk kvizom "Znanje za putovanje" počinje mesec turizma u Srbiji!

02. Februar 2016
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

U februaru - koji je proglašen za mesec turizma, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće brojne aktivnosti okrenute kako domaćim, tako i inostranim turistima, koje imaju za cilj intenzivniju promociju turističke ponude naše zemlje.

TOS planira otvaranje novog INFO CENTRA u Beogradu, a biće pušten u rad i reorganizovan, osavremenjen WEB sajt TOS-a koji će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i  besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima.

U mesecu turizma, deo aktivnosti TOS će biti posvećen informisanju građana o mogućnostima i načinu korišćenju VAUČERA za subvencionisani odmor u Srbiji. S obzirom na hladnije vremenske uslove, turistički potencijali Srbije promovisaće se i u tržnim centrima Novog Sada, Niša i Beograda.

Nastup Turističke organizacije Srbije na Beogradskom sajmu turizma – IFT 2016 (18. – 21.02.2016.) biće kruna promotivnih aktivnosti TOS-a u okviru meseca turizma, obeležiće ga teme: „Vodeno blago Srbije“, „Dunav“ i „160 godina od rođenja Nikole Tesle“, kao i promocija nove brošure TOS-a – „Reke i jezera Srbije“. Za posetioce sajma turizma u Beogradu, TOS je pripremio novi vid promocije turističkih potencijala korišćenjem najmodernijih tehnologija.

Mesec turizma u Srbiji počinje nagradnim kvizom „Znanje za putovanje“ na fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije. Od 1. februara 2016. godine svi ljubitelji putovanja mogu da se zabave, provere svoje znanje o kulturi, istoriji i prirodnoj baštini Srbije i osvoje nagrade.

Svi učesnici koji odgovore tačno na sva pitanja naći će se u konkurenciji za nagrade. Pobednik kviza biće učesnik koji najbrže odgovori tačno na sva postavljena pitanja. Svaki korisnik je u mogućnosti da najviše 3 puta učestvuje u kvizu, a pri rangiranju računaće se najbolji rezultat koji korisnik bude ostvario.

Pobednik kviza biće nagrađen vikend putovanjem za dvoje, na destinaciju u Srbiji koju sam izabere. Pored glavne nagrade, na kraju svake nedelje 7 najbolje plasiranih učesnika biće nagrađeno poklon paketima Turističke organizacije Srbije. Kviz će trajati tokom celog februara meseca. 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...