Marija Labović novi v.d. direktor Turističke organizacije Srbije

26. Novembar 2015

Ekskluzivna informacija portala "Turistički Svet" da Gordana Plamenac više nije direktorka Turističke organizacije Srbije, potvrđena je današnjim saopštenjem nacionalne turističke organizacije, u kom se navodi da je za novog vršioca dužnosti direktora TOS,  Vlada Republike Srbije imenovala u četvrtak, 19. novembra 2015. godine,  Mariju Labović.

Gospođa Labović, diplomirani menadžer sa bogatim iskustvom na poslovima u bankarskom sektoru i višegodišnjim radom u turizmu,  na čelo TOS-a dolazi sa mesta zamenika generalnog direktora „Beogradskog Sajma“.

Dosadašnje intenzivno poslovno angažovanje i posvećen rad, uz mnoštvo raznovrsnih interesovanja, uveravaju da će dolaskom Marije Labović na mesto v.d direktora TOS-a trend sve vidljivijе i uspešnije promocije Srbije kao turističke destinacije na domaćim i inostranim tržištima biti nastavljen, navodi se u saopštenju.

- Izuzetna mi je čast i privilegija što sam se priključila poslovnom timu TOS-a koji je i do sada pokazao sposobnost da svojim angažovanjem učini našu zemlju sve privlačnijom turističkom destinacijom, kako stranim tako i domaćim turistima. Uverena sam da ćemo zajedničkim naporima nastaviti u pravcu daljeg unapređenja i poboljšanja imidža Srbije kroz još uspešnije i efikasnije projekte promovisanja Srbije kao izuzetne turističke destinacije - izjavila je Labović po dolasku u TOS.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...