Air France snizio cene karata za letove iz Beograda

10. September 2024
Foto: Air France
Foto: Air France

Iako su letnji odmori većinom iza nas i polako počinje jesen, to ne znači da putovanja moraju da stanu. Za neke destinacije jesen nudi sjajnu ravnotežu prijatnih temperatura, manjih gužvi i prelepih pejzaža, dok su na mnogim destinacijama širom sveta, poput gradova i predela Centralne i Južne Amerike i Kariba, evropska jesen i zima savršeno vreme za putovanje.

Iskusnu putnici već znaju da su avio-karte velika stavka putnog budžeta, pa ih ne kupuju u poslednjem trenutku, nego kada su na promociji. Zato i vi počnite sa planiranjem putovanja već danas, jer Air France pokreće „Rendez-vous“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene povratnih karata do gotovo 50 destinacija širom sveta. Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Bostona, Vašingtona, ali i egzotične destinacije kao što su Gvadelup, Martinik, Kostarika i Havana.

Air France „Rendez-vous“ promotivna kampanja traje od 10. do 30. septembra 2024. Karte se mogu iskoristiti od 18. septembra 2024. do 30. juna 2025. godine, dok period putovanja za Severnu Ameriku traje od 24. septembra 2024. do 31. marta 2025. *

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia nastavlja da leti za Mostar i u 2025. godini
06. September 2024
Air Serbia i aerodrom u Mostaru produžili su saradnju za još godinu dana na osnovu čega...
Tourism
Projekat
05. September 2024
Grad Zaječar raspisao je tender za nabavku radova na uređenju plaže, postavljanje montažnih...
Tourism
05. September 2024
Gastronomsko-turistička manifestacija "Gastro Srem" održaće se sedmi put 06. 07. i...
Tourism
Razvoj Rtnja: u planu izgradnja akva-parka u Vrmdži, golf terena i vizitorskog centra
04. September 2024
Prostorni plan područja posebne namene specijalnog rezervata Rtanj podrazumeva gradnju tri nove...