Uspešna sezona u zlatiborskom kampu

03. November 2023
Image by Standsome from Pixabay
Image by Standsome from Pixabay

Nakon uspešne letnje turističke sezone na Zlatiboru i kamp na ovoj destinaciji može se pohvaliti odličnim rezultatima. U periodu od aprila do kraja oktobra 2023. godine zlatiborski kamp je zabeležio rast turista od 20 % u odnosu na prethodnu godinu.

Smešten u prijatnom okruženju, nedaleko od centra Zlatibora, a dovoljno izdvojen od gužve, pružio je mnogobrojnim kamperima nesvakidašnju priliku za uživanje u planinskim pejzažima kao i odmor u hladu zlatiborskih borova. Individualnih gostiju najviše je bilo iz Holandije i Nemačke, a zatim slede gosti iz Slovenije, Poljske, Češke... Posebno raduje povratak organizovanih grupa koje već tradicionalno borave u zlatiborskom kampu. Najveći broj organizovanih grupa je iz Holandije i Nemačke, dok su u kampu prvi put ove godine boravili i članovi “Senioren Kampeer club-a” iz Holandije.

Iz godine u godinu broj kampera na Zlatiboru sve više raste. Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju na Zlatibor. Aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor usmerene na promocije na inostranim i domaćim sajmovima, elektronskim i štampanim medijima uslovili su dolazak velikog broja kampera i sa novih tržišta. Posvećen i dinamičan rad nastavlja se i tokom narednog perioda kako bi rezultati bili što bolji a posetioci što zadovoljniji boravkom u kampu na najposećenijoj planini Srbije.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia nastavlja da leti za Mostar i u 2025. godini
06. September 2024
Air Serbia i aerodrom u Mostaru produžili su saradnju za još godinu dana na osnovu čega...
Tourism
Projekat
05. September 2024
Grad Zaječar raspisao je tender za nabavku radova na uređenju plaže, postavljanje montažnih...
Tourism
05. September 2024
Gastronomsko-turistička manifestacija "Gastro Srem" održaće se sedmi put 06. 07. i...
Tourism
Razvoj Rtnja: u planu izgradnja akva-parka u Vrmdži, golf terena i vizitorskog centra
04. September 2024
Prostorni plan područja posebne namene specijalnog rezervata Rtanj podrazumeva gradnju tri nove...